Koble til Internett via en datamaskin
Innstillinger og tjenester

Koble til Internett via en datamaskin

Hvis du midlertidig ikke har Internett-tilgang på HTC One X/One X‍+, kan du likevel gå online ved hjelp av datamaskinens Internett-tilkobling.

Viktig:
  • Sørg for at USB-driverne for HTC One X/One X‍+ er oppdatert ved å installere siste versjon av HTC Sync Manager på datamaskinen din.
  • Hvis telefonen ikke kan kobles til Internett via datamaskinens Internett-tilkobling, må du kanskje konfigurere datamaskinens brannmur for å tillate denne typen tilkobling. Hvis du vil finne ut hvordan, se operativsystemets eller sikkerhetsprogramvarens hjelpefunksjon.
  • Hvis datamaskinen er koblet til Internett via PPP (f.eks, oppringt forbindelse, xDSL eller VPN), vil Internett-gjennomgang bare støtte TCP-protokoll.
  1. Gå til Innstillinger. Under Trådløs og nettverk klikker du på Mer.
  2. Trykk på Mobil nettverksdeling > USB-nettverksinnstilling > Internett-gjennomgang.
    Tips: Hvis du ofte bytter mellom USB-tilknytning og Internett-gjennomgang, velg Smart nettverksdeling for å automatisk slå på tilkoblingstypen du trenger når du kobler HTC One X/One X‍+ til datamaskinen.
  3. Koble HTC One X/One X‍+ til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Neste gang HTC One X/One X‍+ kobler til en datamaskin, vil den huske innstillingene dine.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus