Dele telefonens Internett-tilkobling via USB-tilknytning
Innstillinger og tjenester

Dele telefonens Internett-tilkobling via USB-tilknytning

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk datatilkoblingen til HTC One X/One X‍+ for å koble til Internett.
Viktig:
  • Sørg for at USB-driverne for HTC One X/One X‍+ er oppdatert ved å installere siste versjon av HTC Sync Manager på datamaskinen din.
  • Kontroller at et SIM-kort med dataabonnement er satt inn HTC One X/One X‍+.
  • Du må ha USB-tilknytning lagt til dataplanen din, og ekstrakostnader kan gjelde. Kontakt mobiltjenesteleverandøren hvis du vil ha detaljer.
  • Sørg for at mobil data er slått på.
  1. Gå til Innstillinger. Under Trådløs og nettverk klikker du på Mer.
  2. Trykk på Mobil nettverksdeling > USB-nettverksinnstilling > USB-tilknytning.
    Tips: Hvis du ofte bytter mellom USB-tilknytning og Internett-gjennomgang, velg Smart nettverksdeling for å automatisk slå på tilkoblingstypen du trenger når du kobler HTC One X/One X‍+ til datamaskinen.
  3. Koble HTC One X/One X‍+ til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Neste gang HTC One X/One X‍+ kobler til en datamaskin, vil den huske innstillingene dine.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-connections_internet-tethering