Styre dataforbruket ditt
Innstillinger og tjenester

Styre dataforbruket ditt

Hvis du har begrenset dataforbruk, er det viktig at du holder rede på aktivitetene og appene som vanligvis sender og mottar data, som surfing på nettet, synkronisering av online kontoer og sending av e-post eller deling av statusoppdateringer.

Her er noen andre eksempler:

• Streaming av nettvideoer og musikk
  • Bruk av Internett-radio
  • Spilling av spill på nettet
  • Nedlastning av apper, kart og filer
  • Oppdatering av apper for å oppdatere informasjon og strømmer
  • Opplasting og sikkerhetskopiering av filer til din online lagringskonto
  • Bruke HTC One X/One X‍+ som et Wi-Fi Hotspot
  • Dele den mobile datatilkoblingen med USB-tilknytning

For å hjelpe deg med å spare på dataforbruket, kobler du til et Wi-Fi-nettverk når enn det er mulig og setter opp dine online kontoer og e-poster til sjeldnere synkronisering.

Slå dataroaming på eller av

Koble til mobiloperatørens partnernettverk og få tilgang til datatjenester når du er utenfor dekningsområdet til mobiloperatøren.

Advarsel: Bruk av datatjenester under roaming kan bli kostbart. Undersøk priser på dataroaming med din mobiloperatør før du bruker dataroaming.
  1. Sveip med to fingre fra statuslinjen for å åpne Hurtiginnstillinger.
  2. Hvis Mobildata er av, klikker du på Mobildata-flisen for å slå den på.
  3. Klikk på . Skjermbildet Innstillinger for mobilt nettverk åpnes.
  4. Merk av for eller fjern alternativet Dataroaming.
Velg Dataroaminglyd-alternativet hvis du vil at HTC One X/One X‍+ skal spille av en lyd slik at du vet når den kobles til et roamingnettverk.

Holde rede på dataforbruket ditt

Overvåk dataforbruket ditt for å forhindre at du overskrider din månedlige kvote.
Merk: Dataforbruket som måles av HTC One X/One X‍+ kan avvike fra, og være mindre enn, ditt faktiske dataforbruk.
  1. Gå til Innstillinger. Under Trådløs og nettverk klikker du på Mer.
  2. Trykk på Forbruk.
  3. Mobil-kategorien, velg Begrens forbruk av data på mobil for å automatisk deaktivere dataforbindelsen din når du når den innstilte grensen.

Deretter drar du den øvre linjen GRENSE for å sette den månedlige datagrensen.

4. Velg Varsle meg om dataforbruk, og dra deretter den lavere linjen VARSLE for å stille inn et varsel før du når din månedlige datagrense.
  5. Trykk på Nullstill dataforbruk, og still deretter inn dagen i måneden når forbruket ditt nullstilles. Denne datoen er vanligvis begynnelsen på månedregningen din.
  6. Dra de vertikale linjemarkøren for å se hvor mye data du har brukt i et bestemt tidsintervall.
Tips: Hvis du kobler HTC One X/One X‍+ til et annet bærbart Wi-Fi-hotspot, trykk på > Mobile tilgangspunkter for å begrense nedlasting av bakgrunnsdata som kan innebære ekstra datagebyrer.

Vise dataforbruket til apper

1. Gå til Innstillinger. Under Trådløs og nettverk klikker du på Mer.
  2. Trykk på Forbruk.
  3. Mobil-kategorien, dra de vertikale linjemarkøren for å se hvor mye data du har brukt i et bestemt tidsintervall.
  4. Rull ned skjermen for å se en liste over apper og informasjon om deres dataforbruk.
  5. Trykk på en app for å se flere detaljer.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus