Se på videoer på YouTube

Bruk YouTube-applikasjonen til å finne ut hva som er populært på dette webområdet for videodeling.
  1. Åpne YouTube-appen.
  2. Bla gjennom eller søke etter en video.
  3. Når du finner videoen du liker, trykker du på den.
  4. Mens du ser på en video, kan du:
    • Snu HTC One X/One X‍+ på siden for å se videoen i fullskjerm.
    • Trykk på videoskjermen for å sette på pause eller fortsette avspillingen, eller dra glidebryteren for å hoppe til en annen del av videoen.
    • Bla nedover videoinformasjonspanelet å se beskrivelsen, relaterte videoer, eller kommentarer fra andre seere.
    Tips: Vil du heller se videoen senere? Trykk på > Legg til > Se senere. Du kan få tilgang til videoen igjen fra kontoprofilens Se senere-liste.
Trykk på YouTube for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

Forhåndslaste videoer

Still inn YouTube-appen til å forhåndslaste videoer slik at du kan se dem uten avbrudd. Videoer forhåndslastes når HTC One X/One X‍+ lades og er koblet til et Wi-Fi-nettverk.

For mer informasjon om forhåndslasting av videoer, se hjelp for YouTube.

1. I YouTube-applikasjonen klikker du på > Innstillinger > Forhåndslasting.
  2. Velg hvilken type videoer som skal forhåndslastes.

Videoene forhåndslastes når vises i Se senere-skjermen eller på kanalen som du abonnerer på. Ikonet endres til når videoene er klare.

Tømme søkeloggen

1. I YouTube-applikasjonen klikker du på > Innstillinger.
  2. Klikk på Søk > Tøm søkelogg.