Avinstallere en applikasjon
APPER OG FUNKSJONER

Avinstallere en applikasjon

Hvis du ikke lenger trenger en app som du har lastet ned og installert, kan du enkelt avinstallere den.
Viktig: De fleste av de forhåndslastede appene kan ikke avinstalleres.
På Alle Applikasjoner-visningen trykker du på og holder appen du vil fjerne, og drar den deretter til Avinstaller.
Merk: Hvis du kjøpte en app i Play Butikk, kan du avinstallere den for en refusjon innen en begrenset periode. For å få vite mer om refusjonspolicyen for betalte apper, se hjelp for Google Play.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus