Sjekke Vær

Bruk Vær-applikasjonen til å sjekke gjeldende vær og værmeldinger for de neste dagene i uken. I tillegg til din gjeldende plassering kan du vise værprognoser for andre byer rundt om i verden.
  1. Åpne Vær-appen. Du vil se været hvor du er.
  2. Sveipt til Per time- og Varsel-kategoriene for å se varslene for nåværende plassering.
  3. Sjekk været i andre byer ved å trykke på og deretter velge byen du ønsker.
  4. For å legge til flere byer trykker du og angir deretter plasseringen.
Innstillingene dine i Vær-applikasjonen kontrollerer også værinformasjonen som vises i Klokke og Kalender.