Finne plasseringen din og hva som er omkring deg

1. Åpner Posisjoner-appen.
  2. Hvis du ikke ser din aktuelle plassering, så klikk på kartet for å få vist skjermkontroller, og klikk deretter på .
  3. Klikk på > I nærheten.
  4. Velg en kategori du er interessert i for å se stedene i nærheten.

Søke etter et sted av interesse

Du kan søke etter navnet på et etablissement, en gate eller en by. Foreslåtte treff vises mens du skriver.
  1. I Posisjoner klikker du på .
  2. Klikk Interessepunkt.
  3. Angi hva du vil søke etter. Hvis du ikke ser det du leter etter, klikk på under Utvidet søk for å utvide søket.
  4. Klikk på et etablissement for å få veibeskrivelser, vise på kartet og mer.
    Tips: Klikk på forhåndsvisningen av kartet for å se hvor stedet er på kartet.

Søke etter en adresse

1. I Posisjoner klikker du på > Adresse.
  2. Skriv inn så mye av adressen som du vet.
    Merk: Hvis du ikke ser det du leter etter, klikk på under Utvidet søk for å utvide søket.
    Matchende informasjon vises.
  3. Klikk på adressen du ser etter.
Blant de tilgjengelige alternativene kan du velge å vise på kartet, få kjøreanvisninger og annet.
Tips: Klikk på forhåndsvisningen av kartet for å se hvor stedet er på kartet.