På veien med HTC Bil

Nå når du kjører, kan du enkelt bruke HTC One X/One X‍+ til å nå destinasjonen din, holde deg selv underholdt og hjelpe deg å holde kontakt med de som er viktige for deg. Gå inn på musikk, telefonsamtaler, kart og annet med HTC Bil.
  1. HTC Bil starter med en gang du setter HTC One X/One X‍+ i HTC-bilsettet.
  2. Sveip opp eller ned for å se hva du kan gjøre i HTC Bil.
Tips: Når du bruker HTC Bil, kan du gå tilbake til hovedskjermen fra hvilken som helst skjerm ved å trykke på .

Når du fjerner HTC One X/One X‍+ fra HTC-bilsettet, avsluttes HTC Bil automatisk.

Du kan også manuelt lukke HTC Bil ved å trykke på fra hovedskjermen.