Dele fotoer og videoer på Dropbox
Innstillinger og tjenester

Dele fotoer og videoer på Dropbox

Bruk Galleri til å laste opp fotoene og videoene dine til Dropbox. Du kan deretter dele koblingen til Dropbox slik at vennene dine kan se fotoene og videoene dine.

Laste opp fotoene og videoene dine til Dropbox fra Galleri

1. Åpne Galleri-appen.
  2. Klikk på albumet som inneholder bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Dropbox.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil laste opp, og klikk på Neste.
  5. Opprett eller velg en mappe i Dropbox, og klikk deretter på Last opp.
Tips:
For å se opplastingsrettighetene dine fra Galleri, plasser dem under Fotoer-mappen din i Dropbox. Eller under Fotoer, lag en mappe og last dem opp til denne mappen.

Automatisk laste opp kamerabilder

Dine nye kamerabilder lastes automatisk opp hvis du slo på Kameraopplasting-funksjonen da du satte opp Dropbox-kontoen din på HTC One X/One X‍+. Hvis du ikke slå det på før, kan du aktivere det i Dropbox-innstillingene.
  1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Klikk på > Innstillinger > Slå på kameraopplasting.
  3. Velg type Internett-tilkobling du vil bruke for å laste opp de tatte bildene og videoene dine til Dropbox.
  4. Klikk på Slå på.

Vise dine opplastede fotoer og videoer fra Galleri

Kameraopplastinger-mappen og undermapper under Fotoer-mappen i Dropbox er tilgjengelig fra Galleri. De vises som album.
  1. Åpne Galleri-appen.
  2. Trykk på > Album > Dropbox.
  3. Når du ser en melding som viser at HTC Sense ønsker tilgang til Dropbox, må du sørge for at du klikker på Tillat.
  4. Klikk et album for å se fotoene og videoene i det.

Dele koblingen til Dropbox

Del koblingen til hele albumet ditt med fotoer og videoer som er i Dropbox slik at andre kan få tilgang.
  1. Fra Galleri Album-skjermen, klikk på Dropbox.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på et album du vil dele og klikk deretter på Del.
    • For å dele et enkelt foto, trykk på det for å vise det, og trykk deretter på det igjen og trykk på Del.
  3. Velg hvordan du vil dele koblingen til dette albumet eller fotoet, som å sende den via e-post eller legge den ut på sosiale nettverkssider.
Tips: Du kan også bruke Dropbox-appen. Klikk på som vises ved siden av albumet eller filen, og klikk deretter på Del.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-dropbox-share_photos_videos