Avvise eller sette hendelsespåminnelser på pause
APPER OG FUNKSJONER

Avvise eller sette hendelsespåminnelser på pause

Hvis du har angitt minst én påminnelse for en hendelse, vil ikonet for kommende hendelse vises i varslingsområdet på statuslinjen for å minne deg om den.
  1. Skyv åpent Varslingspanelet.
  2. Hvis varslingen viser at det er flere påminnelser, så trykk på den for å se alle påminnelsene. Du kan deretter velge å utsette eller avvise dem.
  3. Hvis du ser en enkelt hendelsesvarsling, så spre dine to fingre på varslingen for å utvide den. Du kan deretter:
    • Trykk på Utsett eller Avvis. Eller dra varslingen mot venstre eller høyre for å avvise den.
    • Trykk på Send e-post for å sende et raskt svar til møtedeltakerne.
      Tips: For å legge til meldinger eller redigere listen over hurtigsvar, åpne Kalender, og trykk deretter på > Innstillinger > Hurtigsvar.
Hvis du ikke vil avvise eller utsette kalenderpåminnelsene, så trykk på fra Varslingspanelet for å beholde dem i varslingsfeltet på statuslinjen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus