Planlegge eller redigere en hendelse

Du kan opprette eller redigere hendelser på HTC One X/One X‍+, og også synkronisere hendelser med dine Google-eller Exchange ActiveSync-kalendere.
Merk: Redigering av hendelser støttes ikke for alle kontoer.
  1. Åpne Kalender-appen.
  2. På hvilken som helst Kalendervisning, gjør du ett av følgende:
    Opprett hendelse Trykk på . Trykk på , og velg kalenderen som du vil legge hendelsen til.
    Redigere en hendelse Vis en hendelse, og trykk deretter på .
  3. Angi og still inn hendelsesdetaljene.
  4. For å invitere kontakter fra Google eller Exchange ActiveSync-konto, trykker du på .
  5. Trykk på Lagre.

Hvis du har invitert folk til hendelsen, trykker du på Send eller Send oppdatering.

Kontrollere tidsplanen for en hendelse

Unngå flere møter på samme tid. I Kalender, kan du sjekke avtalene dine for å se om en ny hendelse kan være i konflikt med timeplanen din.
  1. Når du oppretter eller redigerer en hendelse, trykk på Kontroller kalender.
  2. Trykk og hold hendelsesboksen, og dra den deretter til et tilgjengelig tidsspor.
  3. Dra de øverste og nederste nodene for å justere hendelsens varighet. Du vil se en melding hvis det er konflikter med andre planlagte hendelser.
  4. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til hendelsesskjermen, og deretter lagre hendelsen.