Sikkerhetskopiere kontaktene dine

1. Åpne Personer-appen.
  2. På kategorien Personer klikker du på > Administrere kontakter.
  3. Klikk på Importer/eksporter kontakter > Eksporter til telefonens lagringsområde.
  4. Velg en konto eller type kontakter du vil eksportere, og klikk på OK.

Gjenoppretter kontakter

Du kan bare gjenopprette kontakter som ble sikkerhetskopiert med Eksporter til telefonens lagringsområde-funksjonen.
  1. På kategorien Personer klikker du på > Administrere kontakter.
  2. Klikk på Importer/eksporter kontakter > Importer fra telefonens lagringsområde.
  3. Hvis du har satt opp mer enn én konto, klikker du på typen for de importerte kontaktene.