KOMMUNIKASJON
Legge til en ny kontakt
KOMMUNIKASJON

Legge til en ny kontakt

1. På kategorien Personer klikker du på .
  2. Klikk på Navn-feltet og angi kontaktnavnet.
    Tips: Klikk på hvis du vil angi kontaktens fornavn, mellomnavn og etternavn separat. Avhengig av kontakttypen kan du også være i stand til å legge til andre info som et navnesuffiks (for eksempel "‍Jr"‍).
  3. Velg Kontakttypen. Dette bestemmer hvilken konto kontakten vil synkronisere med.
    Merk: Noen felt er kanskje ikke tilgjengelige når du legger til kontakter på et SIM-kort.
  4. Skriv inn kontaktinformasjonen i feltene som er beregnet til det.
  5. Trykk på Lagre.
Når du trykker på kontakten på kontaktlisten, vil du se kontaktinformasjon, meldinger og samtaler. Avhengig av informasjonen som du har lagt til kontakten (for eksempel en e-postadresse), vil du også kunne se kontaktens oppdateringer på sosiale nettverk, hendelser og bilder.

Hvordan legge til et internnummer til et nummer i kontakter?

Når du oppretter en ny kontakt i Personer, kan du legge til et internnummer til nummeret deres slik at du kan hoppe over viderekoblingen når du ringer.
  1. Etter å ha skrevet inn hovednummeret, så gjør ett av følgende:
    • Trykk på P(,) for å sette inn en pause før internnummeret blir slått automatisk. For å gjøre pausen lengre, trykk på P(,) på nytt.
    • Trykk på W(;) for å bli bedt om å bekrefte internnummeret.
  2. Skriv inn internnummeret.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus