Fjerne en konto
Innstillinger og tjenester

Fjerne en konto

Du kan fjerne en konto fra HTC One X/One X‍+ for å slette all informasjon knyttet til kontoen. Selv om du fjerner en konto, slettes ikke informasjon fra selve online-tjenesten.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Konto og synkronisering.
  2. Trykk på en kontotype. Hvis flere kontoer støttes (som for Exchange ActiveSync), trykk på kontoen som du vil fjerne.
  3. Trykk på > Fjern.
Viktig: Noen personlige data kan beholdes av den tredjeparts applikasjonen etter at du har fjernet kontoen fra HTC One X/One X‍+.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus