Kopiere filer til eller fra HTC One X/One X‍+

Du kan kopiere musikk, fotografier og andre filer til HTC One X/One X‍+.
Viktig: Lagre og lukk filene dine før du kopierer dem fra datamaskinen din til HTC One X/One X‍+ eller omvendt.
  1. Koble HTC One X/One X‍+ til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Du vil se alternativer for visning eller importering av filer på dataskjermen.
  2. Velg å vise filer.
  3. Kopier filene fra datamaskinen til HTC One X/One X‍+, eller omvendt.
  4. Etter kopiering av filene, koble HTC One X/One X‍+ fra datamaskinen.