Om HTC Media Link HD
APPER OG FUNKSJONER

Om HTC Media Link HD

Du kan koble HTC Media Link HD til enhver TV med HDMI-port, og bruke den til å vise innhold trådløst på TV-en.
Merk: HTC Media Link HD selges separat.

Enkelt å sette opp og bruke

Med bare en tre-finger-bevegelse kan du koble HTC One X/One X‍+ til HTC Media Link HD og dele på storskjermen.

Utføre flere oppgaver med dobbel skjermvisning

HTC Media Link HD gir deg dobbel skjermvisning når du:
  • Vise en video i Galleri
  • Spille musikk i HTC-Musikk-appen
  • Se på en trailer, kjøpt film eller leid program i HTC Watch
Mens du spiller media på storskjermen, kan du utføre flere oppgaver samtidig og gjøre andre ting som ta imot anrop, surfe nettet eller sende e-post på HTC One X/One X‍+.

Forvandler TV-en din til en digital fotoramme

Bruk TV-skjermsparerfunksjonen til å lagre opptil 30 fotoer fra HTC One X/One X‍+ på HTC Media Link HD, og vis dem som en lysbildevisning på TV-en.

For å finne ut mer om å sette opp HTC Media Link HD og bruke den med HTC One X/One X‍+, henviser du til brukerhåndboken for HTC Media Link HD.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus