Opprette og arbeide med spillelister

Gjør musikkopplevelsen din personlig ved å opprette musikkspillelister. Opprett en spilleliste som bare inneholder favorittsangene dine, eller opprett en som passer til sinnsstemningen din for dagen. Du kan opprette så mange spillelister du vil.
  1. Åpne Musikk-appen.
  2. Trykk på , og velg deretter Spillelister.
  3. Trykk på , og skriv deretter inn et navn på spillelisten.
  4. For å legge til sanger trykker du ved siden av tittelen, går gjennom musikksamlingen, og trykker deretter på en sang.

Gjenta dette trinnet for å legge til flere sanger.

5. Du kan også:
    Ordne sanger Trykk på og hold ved siden av sangtittelen du vil flytte, og dra den til sin nye posisjon.
    Slett sanger Velg sangene du vil fjerne fra spillelisten.
    Endre spillelistenavn Skriv inn det nye navnet på spillelisten i titteltekstboksen.
  6. Trykk på Lagre.
Hvis du vil redigere en spilleliste du har opprettet, trykker du på i Musikk-appens hovedskjerm, og velger deretter Spillelister. Åpne en spilleliste, og trykk deretter på > Rediger spilleliste.

Spille av sangene i en spilleliste

1. Åpne Musikk-appen.
  2. Klikk på > Spillelister.
  3. Klikk på en spilleliste, og klikk på sangen du vil spille av først.
Når du klikker på en sang, oppdateres skjermen med sangene fra spillelisten.

Slette spillelister

1. Åpne Musikk-appen.
  2. Klikk på > Spillelister.
  3. Du kan:
    • Trykk på og hold spillelisten du vil slette, og klikk på Slett spilleliste.
    • Klikk på > Slett spillelister for å fjerne flere spillelister.