KOMMUNIKASJON
Sette opp et telefonmøte
KOMMUNIKASJON

Sette opp et telefonmøte

Å arrangere et telefonmøte med venner, familie eller kollegaer er enkelt. Foreta det første anropet (eller besvar et anrop), og ring opp de andre samtalene du vil legge til i telefonmøtet.
Viktig: Kontroller at SIM-kortet er aktivert med telefonmøtetjeneste. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha detaljer.
  1. Foreta et anrop til den første deltakeren i telefonmøtet.
  2. Når du er tilkoblet, klikk på > Legg til samtale og ringer nummeret til den andre deltakeren. Den første deltakeren blir satt på hold.
  3. Når du er koblet til den andre deltakeren, klikk på .
  4. Hvis du vil legge til enda en deltaker, klikker du på og ringer deretter opp nummeret til kontakten.
  5. Når du er tilkoblet, velger du for å legge til deltakeren i telefonmøtet.
  6. Når du vil snakke privat med en person i telefonmøtet, klikker du på og velger Privat samtale.

Hvis du vil avslutte en samtale med en deltaker, klikker du på og klikker på Fullfør dette anropet.

Hvis du vil avslutte konferanseavtale, klikker du på Avslutt samtale.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus