Sikre HTC One X/One X‍+ på din egen måte

Gjør opplåsing av telefonen så enkelt som å se på den. Beskytt den personlige informasjonen din og forhindre at andre bruker HTC One X/One X‍+ uten din tillatelse ved å stille inn ansiktsopplåsing.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Sikkerhet.
  2. Klikk på Skjermlås > Face Unlock.
  3. Trykk på Sett opp og følg anvisningene på skjermen.
  4. Velg en reserve-opplåsningsmetode til bruk i tilfelle telefonen ikke gjenkjenner deg.
  5. Klikk på Lås telefon etter og angir perioden med inaktivitet før skjermen blir låst.
    Tips: Du kan også klikke på Forbedre ansiktssamsvarSikkerhet-skjermbildet for å lære HTC One X/One X‍+ å gjenkjenne ansiktet ditt i ulike situasjoner, f.eks. når du har på deg briller eller har skjegg.
Du blir spurt om å låse opp skjermen hver gang HTC One X/One X‍+ slås på eller når den har vært inaktiv en viss periode.

For å ytterligere forbedre sikkerheten, velg BevegelseskontrollSikkerhet-skjermen. Du blir bedt om å blunke for å låse opp skjermen.