KOMME I GANG
Gjør startlinjen personlig
KOMME I GANG

Gjør startlinjen personlig

Startlinjen gir deg enberøringstilgang til vanlig brukte apper. Du kan bytte ut appene på startlinjen med andre du ofte bruker.
  1. Trykk på og hold appen du vil skifte ut, og dra den deretter ut til .
  2. Trykk og hold på en applikasjon og dra den deretter til den ledige plassen på startlinjen.
Merk:
  • Du kan også gruppere apper på startlinjen inn i en mappe.
  • Appene eller snarveiene du ser på den låste skjermen er de samme applikasjonene som de du ser på startlinjen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus