KOMME I GANG
Endre bakgrunnen
KOMME I GANG

Endre bakgrunnen

Velg favorittbildet som hjemmebakgrunn. Velg blant tilgjengelige bakgrunner eller bruk et bilde du har tatt med kameraet.

Du kan også bruke tjenesten HTC Kom i gang til å velge et fotografi fra datamaskinen og bruke det som bakgrunn.

1. Gå til Innstillinger og klikk på Personliggjør.
  2. Trykk på Bakgrunnsbilde.
  3. Trykk på ett av følgende:
    HTC-bakgrunner Velg en forhåndsinnstilt bakgrunn, og trykk på Forhåndsvisning.
    Live bakgrunner Velg en forhåndsinnstilt animert bakgrunn og trykk deretter på Forhåndsvisning. Hvis den animerte bakgrunnen du valgte kan tilpasses, trykker du på Innstillinger.
    Datamaskinbilder Bruk tjenesten HTC Kom i gang til å velge et fotografi fra datamaskinen og bruke det som bakgrunn på HTC One X/One X‍+.
    Galleri Velg et eksisterende fotografi og beskjær det.
  4. Trykk på Ferdig eller Bruk.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus