Bruke HDR
APPER OG FUNKSJONER

Bruke HDR

Når du tar portretter mot en lys bakgrunn, kan du bruke HDR (Høy dynamisk rekkevidde) for å tydelig fange opp motivene dine. HDR bringer frem detaljene til både uthevelsene og skyggene, selv i høykontrast belysning.
  1. I søkerskjermbildet trykker du på .
  2. For å ta et HDR-bilde, trykker du i FotoopptaksmodusHDR, og deretter på .
    Tips: HDR er også tilgjengelig når du bruker frontkameraet.
    Merk: HDR fungerer best når motivet er stødig. Kameraet tar flere bilder ved ulike eksponeringsnivåer, og setter dem sammen til ett forbedret foto.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-camera-hdr