Overføre kontakter fra den gamle telefonen gjennom Bluetooth

Overføre kontakter fra den gamle telefonen gjennom Bluetooth

Bruk Bluetooth til å overføre kontakter fra en iPhone, en telefon som har Android versjon 2.2 (eller tidligere versjon), eller andre typer telefoner. Avhengig av mulighetene til den gamle telefonen din, kan det hende at du ikke bare kan overføre kontakter, men også annen data som kalenderhendelser og tekstmeldinger til den nye HTC-telefonen.
Tips: Bruk HTC Sync Manager til å overføre flere typer innhold fra en iPhone.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du setter opp den nye telefonen for første gang, velger du å overføre innhold, og velger deretter Overføring fra gammel telefon på skjermen Sett opp telefon.
    • Gå til Innstillinger, og trykk på Overfør data.
  2. Velg om du vil overføre fra en Android-telefon iPhone eller andre telefontyper. Hvis du valgte å overføre fra en Android-telefon, klikker du på Hurtigoverføring.
  3. Velg navn og modell for din gamle telefon.
  4. Slå på Bluetooth på den gamle telefonen, og sett den i synlig modus.
  5. Følg instruksjonene på skjermen på den gamle og nye telefoner for å koble dem sammen og starte dataoverføringen.