Sende informasjon ved hjelp av Bluetooth

Viktig: Før du begynner, setter du mottaksenheten i synlig modus. Du må kanskje også sette den til ​“‍Motta stråler” eller ​“‍Motta filer”. Se enhetens dokumentasjon hvis du vil ha instruksjoner om mottak av informasjon om Bluetooth.
  1. HTC One V åpner du applikasjonen som inneholder informasjonen eller filen du vil sende.
  2. Følg trinnene for typen element du vil sende:
    Kontakt
    1. I Kontakter-applikasjonen klikker du på en kontakt for å vise kontaktens detaljer.
    2. Klikk på og klikk på Send kontakt.
    3. Klikk på pil ned-ikonet og velg Bluetooth.
    Kalenderavtale eller -hendelse I dags-, dagsorden- eller ukevisning trykker du på og holder hendelsen og klikker deretter på Videresend > Bluetooth.
    Fotografier eller videoer
    1. Velg et album i Galleri-applikasjonen.
    2. Trykk på Del > Bluetooth.
    Fotografier og videoer du har tatt Etter opptaket går du til Kamera og klikker på > Bluetooth i forhåndsvisningen. (Legg merke til at du må først ha stilt inn en gjennomgangsvarighet i Kamera-innstillinger.)
    Musikkspor Mens sporet vises på Musikk-applikasjonens skjermbilde Spilles nå, klikker du på > Del > Del fil > Bluetooth.
    Taleopptak På hovedskjermbildet for Taleopptak klikker du på > Bluetooth.
    Nettleser
    • På en webside som du vil dele, klikk på > Del > Bluetooth.
    • Mens du viser en webside i Lestmodus, klikk på > Bluetooth.
  3. Slå på Bluetooth og par med mottakerenheten hvis du blir bedt om å gjøre det.
  4. På mottaksenheten godtar du filen.

Hvor sendt informasjon blir lagret

Når du sender informasjon ved hjelp av Bluetooth, avhenger lagringsplasseringen av typen informasjon og mottaksenheten.

Hvis du sender en kalenderhendelse eller kontakt, blir elementet normalt lagt til direkte i det tilsvarende programmet på mottaksenheten.

Hvis du sender en annen filtype til en Windows-datamaskin, blir den vanligvis lagret i Bluetooth Exchange-mappen i dine personlige dokumentmapper.

• På Windows XP kan banen være: C:\Documents and Settings\[your username]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • På Windows Vista kan banen være: C:\Users\[ditt brukernavn]\Documents
  • I Windows 7 kan banen være: C:\Users\[ditt brukernavn]\Documents\Bluetooth Exchange Folder

Hvis du sender en fil til en annen enhet, kan den lagrede plasseringen avhenge av filtypen. Hvis du for eksempel sender en bildefil til en annen mobiltelefon, kan den lagres i en mappe kalt ​“‍Bilder”.