Bruke HTC One V som en trådløs ruter

Del datatilkoblingen med andre enheter ved å gjøre om HTC One V til en trådløs ruter.

Merk:
  • Kontroller at dataforbindelsen er slått på.
  • Du må ha en godkjent dataplan for kontoen fra mobiloperatøren for å bruke denne tjenesten.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Under Trådløst og nettverk, klikk på Mer.
  3. Klikk på Bærbar tilgang og deling.
  4. Klikk på Innstillinger for flyttbar trådløs sone.
  5. Angi et navn på ruter eller bruk standard-ruternavnet.
  6. Velg sikkerhetstypen og angi passordet (nøkkelen) for den trådløse ruteren. Hvis du valgte Ingen i Sikkerhet, trenger du ikke å angi et passord.
    Merk: Passordet er nøkkelen som andre personer må angi på sin enhet for å koble til og bruke HTC One V som en trådløs ruter.
  7. Velg alternativet Portabelt Wi-Fi hotspot for å slå på den trådløse ruteren.

HTC One V er klar til å brukes som en trådløs ruter når du ser på statuslinjen.