Koble til Internett via en datamaskin

Hvis du midlertidig ikke har Internett-tilgang, kan du likevel gå online ved hjelp av datamaskinens Internett-tilkobling.

Viktig: Installer HTC Sync eller HTC Sync Manager på datamaskinen først.
  1. Sørg for at datamaskinen er koblet til Internett.
    Merk: To ting å sjekke for datamaskinens Internett-tilkobling. For det første anbefaler vi at du slår av det lokale nettverkets brannmur. For det andre, hvis datamaskinen er koblet til Internett via PPP (f.eks, oppringt forbindelse, xDSL eller VPN), vil Internett-gjennomgang bare støtte TCP-protokoll.
  2. Koble HTC One V til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  3. På skjermbildet Velg en tilkoblingstype velger du Internett-gjennomgang og klikker på Ferdig.