Dele den mobile datatilkoblingen med USB-tilknytning

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk datatilkoblingen til HTC One V for å koble til Internett.
Viktig:
  • Sørg for at SIM-kortet ditt er satt inn i HTC One V.
  • Installer HTC Sync eller HTC Sync Manager på datamaskinen først.
  • Du må ha USB-tilknytning lagt til dataplanen din, og ekstrakostnader kan gjelde. Kontakt mobiltjenesteleverandøren hvis du vil ha detaljer.
  1. HTC One V, slå på Mobilt nettverk i innstillingene.
  2. Koble HTC One V til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  3. På skjermbildet Velg en tilkoblingstype velger du USB-tilknytning og klikker på Ferdig.