Synkronisere HTC One V og datamaskinen din
Innstillinger og tjenester

Synkronisere HTC One V og datamaskinen din

Viktig:
  • Før du starter synkronisering, sjekk og sørg for at HTC One V er koblet til datamaskinen og er gjenkjent av HTC Sync Manager.
  • For å unngå synkroniseringsproblemer må du forsikre deg om at alle nettleservinduer er lukket før du begynner å synkronisere webbokmerker.
  • Når det er konflikt mellom bokmerker på HTC One V og datamaskinen, beholder HTC Sync Manager informasjonen fra datamaskinen din.
Når du er ferdig med å sette opp alle elementene du vil synkronisere i HTC Sync Manager, klikk på Synkroniser-knappen på ENHETSDETALJER-skjermen for å starte synkronisering av HTC One V og datamaskinen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v