Sette opp HTC Sync Manager til å gjenkjenne HTC One V

1. Koble HTC One V til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen som følger med i esken.
  2. Når HTC One V ber deg om å velge en type USB-tilkobling, klikker du på HTC Sync Manager og klikker på Ferdig. Vent til HTC Sync Manager gjenkjenner og kobler til HTC One V.
  3. Dersom dette er første gang du skal koble HTC One V til datamaskinen din, angir du et enhetsnavn, velger lagringsområdet på HTC One V som du vil synkronisere med, og klikk deretter på Lagre.