Spille musikk i HTC Sync Manager
Innstillinger og tjenester

Spille musikk i HTC Sync Manager

Er du en musikkelsker som har en stor samling med digital musikk på datamaskinen? Administrer musikkbiblioteket ditt og hør på favorittlåtene dine fra HTC Sync Manager.
  1. I HTC Sync Manager, klikk på Musikk. Som standard vil du se NYLIG-skjermen hvor sanger og album som nylig er lagt til eller vist vises frem.
  2. For å lete etter sanger og album, klikk på BIBLIOTEK og dobbeltklikk deretter et album du vil åpne.
  3. Dobbeltklikk en sang for å spille den.
  4. Bruk avspillingskontrollene nederst på skjermen til å pause, fortsette avspilling, gjenta sanger, med mer.
Tips:
  • Nederst til venstre på skjermen, dra glidebryteren på fremgangslinjen for å hoppe frem til en del av en sang.
  • Bytting til en annen skjerm vil ikke stoppe musikkavspilling. Du vil se sangtittelen og albumet som for øyeblikket spilles av nederst på skjermen.

Opprette en spilleliste

1. Fra Musikk-biblioteket, klikk på et album eller en sang som du vil legge til en ny spilleliste.
  2. Klikk på > Ny spilleliste.
  3. Skriv inn et spillelistenavn og klikk på OK.
  4. For å legge flere sanger til spillelisten, hold nede CTRL-tasten mens du klikker på ett eller flere album eller musikkspor, klikk på , og velg deretter spillelistenavnet.
  5. Når du er ferdig med å legge til sanger, klikk på SPILLELISTER. Dobbeltklikk spillelistens miniatyrbilde og start avspilling.
Tips: For å sende bare én enkel spilleliste til HTC One V, høyreklikk spillelisten, klikk på , og velg deretter enhetsnavnet. (Sørg for at HTC One V er koblet til datamaskinen.)

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v