Grunnleggende om HTC Sync Manager
Innstillinger og tjenester

Grunnleggende om HTC Sync Manager

Merk: Last ned og installer HTC Sync Manager, når den er tilgjengelig, fra websiden vår. Eller mens du venter, last ned og bruk den siste versjonen av HTC Sync for å synkronisere medier og data.

Installere HTC Sync Manager

Før du installerer, besøk HTC-websiden vår for å sjekke systemkravene for HTC Sync Manager.

Installere på en Windows-datamaskin

Viktig:
  • For feilfri installering må du først avslutte alle kjørende programmer og gå midlertidig ut av antivirusprogrammet før du begynner å installere HTC Sync Manager.
  • Du må ha administratorrettigheter dersom du installerer HTC Sync Manager på Windows Vista eller nyere versjoner.
  1. Koble HTC One V til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  2. På skjermbildet Velg en tilkoblingstype velger du HTC One V, velger HTC Sync Manager og klikker på Ferdig.
  3. Når du ser Autospill-vinduet på datamaskinskjermen, klikk på HTC Sync Manager.

Dersom ingen HTC Sync Manager er funnet på datamaskinen din, vil nettleseren automatisk åpne og ta deg med til HTC-websiden.

4. Last ned HTC Sync Manager-installasjonsprogrammet til datamaskinen din.
  5. Dobbeltklikk installasjonsprogrammet du har lastet ned og følg anvisningene på skjermen for å installere HTC Sync Manager.

Komme i gang

Første gang du åpner HTC Sync Manager, åpnes vinduet Komme i gang, som lar deg legge media til biblioteket ditt.
  1. Åpne HTC Sync Manager.
  2. Når du ser Komme i gang-vinduet, kan du velge å:
    Automatisk opprett mediebibliotek Søk automatisk etter all musikk, fotoer og videoer på din datamaskin og legg dem til HTC Sync Manager-biblioteket ditt.
    Manuelt opprett mediebibliotek Velg mapper å importere mediefiler fra. Du kan også importere mediefiler og spillelister fra andre medieapplikasjoner.
  3. Hvis du velger å manuelt opprette mediebiblioteket ditt:
    • Klikk på Musikkbibliotek > Legg til for å velge en mappe du vil importere musikkfiler fra.
    • Klikk på Galleribibliotek > Legg til for å velge en mappe du vil importere fotografier og videoer fra.
    Tips: Du kan legge til flere mapper.

Legge til ny media til HTC Sync Manager automatisk

Du kan stille inn HTC Sync Manager til å automatisk legge media til biblioteket når enn det er ny musikk, nye fotoer eller videoer på datamaskinen. Legg bare til mappene som du vil at HTC Sync Manager skal sjekke for ny media.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du ikke har lagt noe media til HTC Sync Manager ennå, klikk på Legg til musikkMusikk-skjermen eller Legg til fotoer og videoerGalleri-skjermen.
    • På startskjermbildet, klikk på > Innstillinger.
  2. I Musikkbibliotek-innstillingene:
    • Klikk Legg til for å velge mapper som du ønsker at HTC Sync Manager skal sjekke etter nye musikkfiler.
    • Klikk på Importer for å velge hvilke andre medieapplikasjoner på datamaskinen (som iTunes og Windows Media Player) du vil importere musikk fra.
    • Klikk på Importer spillelister for å få spillelister fra andre medieapplikasjoner.
  3. Klikk Galleribibliotek > Legg til for å velge mapper som du ønsker at HTC Sync Manager skal sjekke etter nye fotoer eller videoer.
  4. Klikk på Bruk for å lagre innstillingene dine.
  5. Klikk på OK.
Merk: Hvis du ikke ser ny media som importeres til HTC Sync Manager, klikk på > Oppdater bibliotek.

Importere mer media til HTC Sync Manager

For å importere mer musikk, fotoer og videoer, drar du dem bare til HTC Sync Manager.
  • Klikk på Musikk > BIBLIOTEK, og dra deretter en mappe (eller enhver musikkfil innenfor den mappen) til BIBLIOTEK-skjermen.
  • Klikk på Galleri > ALBUM, og dra deretter en mappe (eller enhver foto- eller videofil innenfor den mappen) til ALBUM-skjermen.
Når du drar en mappe eller mediafil, legges hele mappen til som et album til biblioteket. Mappebanen legges også til listen over sette mapper i innstillingene.

HTC Sync Manager-hovedskjermen

Fra hovedskjermen kan du se mediebibliotekene dine og spille av mediet ditt. Du kan også synkronisere med HTC One V når den er koblet til, eller importer musikk fra en CD er satt inn i datamaskinen din.
  • Klikk på Musikk eller Galleri for å bytte mellom disse to bibliotekene. Mens du er i ett av disse bibliotekene, klikk på for å gå tilbake til den forrige skjermen.
  • Spill av et musikkspor eller en video. Bruk kontrollene nederst i midten av skjermen til å kontrollere avspillingen med.
  • Klikk på for å endre innstillinger, sjekke for programvareoppdateringer, og mer.
  • Klikk på for å se en liste over tilkoblede enheter.

Hvilke filformater støttes av HTC Sync Manager?

Videoformater og kodeks

• 3GP og 3G2 (3rd Generation Partnership Project)
  • MP4 (MPEG-4)

Lydformater og kodeks

• AAC og M4A (Advanced Audio Coding)
  • FLAC (Free Lossless Audio Codec)
  • AAC og M4A (High Efficiency AAC v1 and v2)
  • MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3)
  • WAV (Resource Interchange File Format)
  • WMA (Windows Media Audio)

Bildeformater

• BMP
  • GIF
  • JPEG og JPG
  • PNG
Merk: Formatene WMA og WAV støtter bare i Windows.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v