Kopiere filer til eller fra lagringskortet

Du kan kopiere musikk, fotografier og andre filer til telefonens lagringskort.
  1. Koble HTC One V til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  2. På skjermbildet Velg en tilkoblingstype velger du Diskstasjon og klikker på Ferdig. På datamaskinen blir lagringskortet gjenkjent som en ekstern disk.
  3. Naviger til den eksterne disken og åpne den.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Kopier filene fra datamaskinen til rotmappen på lagringskortet.
    • Kopier filene fra lagringskortet til en mappe på datamaskinen.
  5. Etter at du har kopiert filene, demonterer du den eksterne disken (det vil si HTC One V) ifølge kravene som datamaskinens operativsystem stiller for å fjerne HTC One V.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Koble HTC One V fra datamaskinen.
    • Hvis du vil beholde HTC One V koblet til datamaskinen, men ønsker at telefonen skal ha tilgang til lagringskortet, åpner du varslingspanelet, klikker på Diskstasjon, velger et annet alternativ enn Diskstasjon og klikker på Ferdig.