Koble HTC One V til en datamaskin

Hver gang du kobler HTC One V til en datamaskin med USB-kabelen, åpnes skjermbildet Velg en tilkoblingstype og lar deg velge typen USB-tilkobling.
Velg ett av følgende valg, og klikk deretter på Fullført:
Kun lading Velg dette alternativet hvis du bare vil lade batteriet mens telefonen er koblet til datamaskinen.
Diskstasjon Denne modusen er bare tilgjengelig når et lagringskort er installert på HTC One V. Velg denne modusen når du vil kopiere filer mellom lagringskortet og datamaskinen.

Når diskstasjonsmodus er aktivert mens HTC One V er koblet til datamaskinen, kan du ikke åpne eller bruke applikasjoner på HTC One V for å få tilgang til lagringskortet.

HTC Sync Manager Velg dette alternativet for å synkronisere media og data som kontakter, kalender, bokmerker og annen informasjon mellom datamaskinen og HTC One V.

Last ned og installer HTC Sync Manager, når den er tilgjengelig, fra websiden vår. Eller mens du venter, last ned og bruk den siste versjonen av HTC Sync for å synkronisere medier og data.

USB-tilknytning Når du ikke har Internett-tilkobling på datamaskinen, kan du velge denne modusen for å dele HTC One V mobile datatilkobling med datamaskinen.
Internett-gjennomgang Hvis du ikke har en dataplan eller ikke har tilgang til et Wi-Fi-nettverk, kan du velge denne modusen for å dele datamaskinens Internett-tilkobling med HTC One V.