Se på videoer på YouTube

Bruk YouTube-applikasjonen til å finne ut hva som er populært på dette webområdet for videodeling.
  1. På startskjermbildet klikker du på > YouTube.
  2. Rull gjennom listen over videoer, og klikk på en video for å se på den.
  3. Mens du ser på en video, kan du:
    • Klikk på videoskjermen for å pause, fortsette avspilling eller dra glidebryteren for å hoppe til en annen del av videoen.
    • Klikk på en kategori hvis du vil lære om videoen, se beslektede videoer eller finne ut hva andre seere mener. Du kan også skyve fingeren over kategoriene for å se om det finnes flere tilgjengelige elementer.
Trykk på YouTube for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

Søke etter videoer

1. På hovedskjermbildet i YouTube klikker du på .
  2. Skriv inn et søkeord, og klikk deretter på på skjermtastaturet.
  3. Bla gjennom resultatene og klikk på en video for å vise den.
    Tips: Du har også mulighet til å vise resultatene som akkurat ble postet. Klikk på Hele tiden og velg ønsket tidsperiode.

Tømme søkeloggen

1. På hovedskjermbildet for YouTube klikker du på > Innstillinger.
  2. Klikk på Søk i innstillinger > Tøm søkelogg.

Dele en videokobling

1. På videoens visningsside klikker du på .
  2. Velg hvordan du vil dele denne videokoblingen fra de tilgjengelige alternativene.