Få applikasjoner fra Google Play

Google Play er stedet der du finner nye applikasjoner for HTC One V. Velg fra et bredt utvalg av gratis- og betalingsapplikasjoner, for eksempel produktivitets- eller underholdningsprogrammer og spill.
Merk:
  • En Google Wallet-betalingstjeneste er påkrevd for å kjøpe en betalt applikasjon. Du blir bedt om å bekrefte en betalingsmetode når du kjøper en applikasjon.
  • Navnet på Play Store-appen kan variere avhengig av din region.

Finne og installere en applikasjon

Når du installerer applikasjoner og bruker dem i HTC One V, kan de trenge tilgang til din personlige informasjon eller visse funksjoner eller innstillinger. Last ned og installer bare applikasjoner du stoler på.
Viktig: Vær forsiktig når du laster ned applikasjoner som har tilgang til funksjoner eller en vesentlig mengde data på HTC One V. Du er ansvarlig for resultatene av å bruke nedlastede applikasjoner.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Play Store.
  2. Bla gjennom eller søke etter en app.
  3. Når du finner applikasjonen du liker, klikker du på den og leser beskrivelsen av den og brukeranmeldelsene.
  4. Hvis du vil laste ned eller kjøpe applikasjonen, klikker du på Last ned (for gratisapplikasjoner) eller prisknappen (for betalte applikasjoner).
  5. Klikk på Godta og last ned eller Godta og kjøp.
På startsiden klikker du på for å åpne appen. På skjermbildet Alle Applikasjoner klikker du på appen.
Viktig: For flere alternativer eller innstillinger, trykk og hold og trykk på i applikasjonens hovedskjerm.

Avinstallere en applikasjon

Merk: Du kan avinstallere en applikasjon for å få refusjon i en begrenset periode etter kjøpet. Hvis du vil vite mer om refusjonspolicyen for betalte applikasjoner, kan du besøke Google Play-hjelpesiden (http://support.google.com/googleplay/).
  1. På startskjermbildet klikker du på > Play Store.
  2. Klikk på > Mine applikasjoner.
  3. Klikk på applikasjonen du vil avinstallere, og klikk på Avinstaller.

Få hjelp

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om Google Play, klikker du på > Hjelp.