Holde styr på oppgaver

Bruk Oppgaver-applikasjonen til å organisere og holde styr på gjøremål og oppgaver. Opprett oppgaver på telefonen eller synkroniser dem med Google og Microsoft Exchange ActiveSync-kontoene dine. Du kan også se oppgavene dine i Kalender.
Når du skal åpne Oppgaver-applikasjonen, klikker du på > Oppgaver
For å bytte mellom oppgavekontoene dine, klikk på og klikk deretter på en annen konto.

Opprette en oppgave

1. I Oppgaver-appen skriver du oppgavenavnet inn i Ny oppgave-tekstboksen.
    Tips: Hvis du ønsker å opprette en oppgave og skrive inn detaljene senere, klikker du på etter at du skrev inn oppgavenavnet.
  2. Klikk på og skriv inn oppgavedetaljene.
  3. Klikk på Lagre.

Linke en oppgave til en kontakt

Hjelper du venner med et prosjekt eller en hendelse? Link en oppgave til en kontakt i Kontakter-applikasjonen slik at oppgaven vises på skjermen når vennen din ringer. Du kan også filtrere oppgaver for å vise hvilke oppgaver som er knyttet til en spesifikk kontakt.
Merk: Bare oppgaver under Mine oppgaver kan knyttes til en kontakt.
  1. Mens du legger inn detaljene om oppgaven, klikk i tekstboksen under Kontakter og angi et navn.
  2. Dersom du vil knytte oppgaven til en kontakt i Kontakter-applikasjonen, klikk på .
  3. Velg kontakten og klikk deretter på Lagre.
  4. Fyll inn resten av detaljene, og klikk deretter på Lagre.

Knytte en oppgave til en plassering

Knytt oppgaver til en plassering slik at neste gang du er i et område, kan du sjekke hvilke ærender du kan gjøre på veien.
Merk: Du kan bare koble en plassering til oppgaver opprettet under Mine oppgaver.
  1. Mens du legger inn detaljene om oppgaven, klikk i tekstboksen under Plassering og angi en plassering.
  2. Hvis du vil spesifisere et område på kartet, klikker du på .
  3. Flytt til et område.
  4. Klikk på Ferdig.
  5. Angi et navn for plasseringen og klikk på OK.
  6. Fyll inn resten av detaljene, og klikk deretter på Lagre.
Oppgaven er merket på et kart med andre oppgaver knyttet til plasseringer.
  • For å vise disse oppgavene på et kart, klikk på Oppgaver-hovedskjermbildet. Panorer over kartet til (stedsindikator) vises. Stedsindikatoren viser hvor mange oppgaver som er knyttet til den plasseringen.
  • For å se detaljene til oppgaven, klikk på .
  • For å vise plasseringen din på kartet, klikk på > Finn meg.

Administrere oppgaver

1. Gå til listen som inneholder oppgaven.
  2. I oppgavelisten kan du:
    Markere en oppgave som fullført

Klikk i avmerkingsboksen ved siden av oppgaven. For å se fullførte oppgaver, klikk på > Fullført.

Sortere oppgaver
    1. Klikk på > Sorter.
    2. Velg hvordan du vil sortere oppgavene.
    Redigere en oppgave
    1. Trykk på og hold oppgaven du vil redigere, og klikk deretter på Rediger.
    2. Rediger oppgavedetaljene og klikk deretter på Lagre.
    Slette en oppgave

Trykk på og hold oppgaven du vil slette, og klikk deretter på Slett.

Utsette en oppgave
    1. Trykk på og hold en forfalt oppgave, og klikk deretter på Utsett.
    2. Velg hvor lenge du vil utsette oppgaven.
    Flytte en oppgave til en annen liste

Du kan bare flytte oppgaven til en annen liste som er under samme konto.

1. Trykk på og hold oppgaven du vil flytte, og klikk deretter på Flytt til.
    2. Klikk på oppgavelisten hvor du ønsker at oppgaven skal vises.

Vise den forente oppgavelisten

Du kan vise og oppdatere en forent liste over oppgaver. Oppgaver er fargekodet slik at du enkelt kan se hvilke kontoer de tilhører.
I Oppgaver-applikasjonen klikker du på > Alle kontoer.
Tips: Hvis du vil vise bare oppgaver som er lagret i HTC One V, klikker du på Min oppgave.

Filtrere oppgaver

1. Gå til listen som inneholder oppgavene du vil filtrere.
  2. Klikk på .
  3. Fra listen, velg hvordan du vil filtrere oppgavene.

Opprette en oppgaveliste

1. I Oppgaver-applikasjonen klikker du på > Lister.
  2. Klikk på og velg en konto for listen.
    Merk: Lister kan ikke opprettes for Microsoft Exchange ActiveSync-kontoer.
  3. Angi et navn for listen og klikk på OK.

Administrere oppgavelister

1. I Oppgaver-applikasjonen klikker du på > Lister.
  2. Herfra kan du gjøre følgende:
    Vis eller skjul oppgaver eller lister For å vise alle oppgaver, klikk på Alle lister. Klikk på en bestemt konto, og klikk på listen du vil vise. Klikk på Alle lister under hver konto for å vise alle oppgavene under den kontoen.
    Gi nytt navn til en liste
    1. Klikk på en konto og deretter trykk på og hold listen du vil endre navn på.
    2. Klikk på Gi nytt navn og skriv inn et nytt navn på den.
    Slette en liste
    1. Klikk på en konto og deretter trykk på og hold listen du vil slette.
    2. Klikk på Slett.

Sikkerhetskopiere eller gjenopprette oppgaver

1. Gå til listen som inneholder oppgavene du vil sikkerhetskopiere.
  2. Klikk på > Importer/Eksporter
  3. Trykk på Eksporter til lagringskort for å sikkerhetskopiere oppgavene dine, eller trykk på Importer fra lagringskort for å gjenopprette oppgaver på telefonen.

Endre Oppgaver-innstillinger

1. I Oppgaver-applikasjonen klikker du på > Innstillinger
  2. Endre innstillingene og trykk på .