Sjekke Vær

Bruk Vær-applikasjonen til å sjekke gjeldende vær og værmeldinger for de neste dagene i uken. I tillegg til din gjeldende plassering kan du vise værprognoser for andre byer rundt om i verden.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Vær. Alternativene for varsler per time og for fire dager vises.
  2. Mens du viser prognoser, kan du gjøre følgende:
    • Sveip fingeren opp eller ned på skjermen for å sjekke været i andre byer.
    • Klikk på for å oppdatere værinformasjonen når som helst.
Innstillingene dine i Vær-applikasjonen kontrollerer også værinformasjonen som vises i Klokke og Kalender.

Legge til en by på Vær

Legg til flere byer på Vær slik at du raskt kan sjekke værprognosene i disse byene. I tillegg til din gjeldende plassering kan Vær vise opptil femten byer.
  1. Gå til Vær-skjermbildet og klikk på .
  2. Skriv inn plasseringen du vil legge til.
  3. Klikk på byen du ønsker.

Endre rekkefølgen av byer på Vær

1. Gå til Vær-skjermbildet og klikk på > Rediger.
  2. Trykk på og hold på slutten av elementet du vil flytte og dra det deretter til en ny posisjon.
  3. Klikk på Ferdig.

Slette byer fra Vær-skjermbildet

1. Gå til Vær-skjermbildet og klikk på > Rediger.
  2. Velg hvilke byer du vil fjerne, og klikk på Ferdig.