Bruke Klokke
APPER OG FUNKSJONER

Bruke Klokke

Om HTC Klokke-widgeten

Bruk Klokke-widgeten til å vise gjeldende dato, klokkeslett og plassering. Du kan også bruke Klokke til å vise klokkeslettet i en annen by.

Endre posisjonen til Klokke-widgeten

Ifølge standardinnstillingen viser Klokke-widgeten gjeldende vær. Du kan tilpasse Klokke-widgeten på startskjermbildet for å vise været på en annen plassering.
  1. Trykk på og hold Klokke-widgeten og dra den til Rediger-knappen.
  2. Velg en by.

Hvis du ikke ser ønsket by, klikker du på for å søke etter og legge den til.

Tips: Du kan legge til mer enn én Klokke-widget på det utvidede startskjermbildet.

Om Klokke-appen

Hent mer fra Klokke enn bare vanlig dato og klokkeslettet. Bruk HTC One V som en verdensklokke for å se hva klokken er i andre byer i verden. Du kan også stille inn alarmer eller spore tiden med stoppeklokken eller tidsuret.
Klokke-appen åpnes ved å klikke på på startsiden og deretter på Klokke. Klikk på kategoriene på nederste rad, eller skyv fingeren over kategoriene for å bytte mellom de forskjellige funksjonene.

Global klokke-innstillinger

Angi hjembyen din

1. I kategorien Global klokke klikker du på > Startsideinnstillinger.
  2. Skriv inn navnet på hjemstedet.
  3. Rull gjennom listen og klikk på hjembyen din.

Stille inn dato og klokkeslett manuelt

1. I kategorien Global klokke klikker du på > Lokale tidsinnstillinger.
  2. Fjern merkene for Auto. dato og klokkeslett og Automatisk tidssone og still deretter inn riktig tidssone, dato og klokkeslett.

Legge til en by på skjermbildet Global klokke

1. I kategorien Global klokke klikker du på .
  2. Skriv inn navnet på byen du vil legge til.
  3. Rull gjennom listen og klikk på byen du vil legge til.

Stille inn en alarm

Du kan sette opp én eller flere alarmer.
  1. I kategorien Alarmer merker du av i avmerkingsboksene for en alarm og klikker på den alarmen.
  2. Under Angi alarm drar du fingeren opp eller ned for å rulle tidsrullehjulene og angi alarmtidspunktet.
  3. Hvis du ønsker at alarmen skal gjentas, klikker du på Gjenta og stiller inn når du ønsker at alarmen skal utløses.
  4. Klikk på Ferdig.
Tips:
  • Når du skal slå av en alarm, klikker du i avmerkingsboksene for den alarmen.
  • Hvis du vil angi mer enn tre alarmer, klikker du på .

Slette en alarm

1. På kategorien Alarmer klikker du på .
  2. Merk meldingene du vil slette, og klikk deretter på Slett.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v