Søke etter et interessepunkt nær deg
APPER OG FUNKSJONER

Søke etter et interessepunkt nær deg

Bruk Plasser til å finne interessepunkter nær din gjeldende plassering. Plasser bruker Google Maps til å søke etter vanlige plasser som du ønsker å finne, for eksempel nærmeste bensinstasjon eller ATM-kiosk.
Viktig: Før du bruker Plasser, må du aktivere plasseringskilder.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Plasser.
  2. Klikk på typen plass du vil søke etter, eller klikk for å skrive inn hva du leter etter. Hvis flere plasser blir funnet, vises søkeresultatene i en liste.
  3. Du kan:
    • Klikk på Kartvisning for å se hvor disse stedene er på kartet.
    • Fra søkeresultatene klikker du på en plass for å vise mer informasjon.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v