Planlegge turer
APPER OG FUNKSJONER

Planlegge turer

Bruk Turer til å planlegge en reiserute. Finn steder i en by eller et land du vil besøke, og hent retningslinjer fra én destinasjon til den neste.

Opprette en tur

1. På startskjermbildet klikker du på > Locations.
  2. Klikk på Hurtigkoblinger > Turer.
  3. I kategorien Turer klikker du på .
  4. Skriv inn et navn på turen.
  5. Klikk på , og søk etter et interessepunkt blant de tilgjengelige alternativene.
  6. Legg til flere steder du vil besøke.
  7. Trykk på Lagre.

Få anvisninger for reisen din

1. I kategorien Turer klikker du på en tur for å åpne den.
  2. Klikk på for å vise kartet.
  3. Klikk på . Kartet viser ruten til steder du har lagt til, med start fra første punkt på reiseruten.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Nederst på skjermen klikker du på eller for å følge reiseruten.
    • Skyv veibeskrivelseslinjen oppover, og klikk på instruksjonene for å følge reiseruten.

Administrere en tur

Endret reiseplanene dine? Etter at du har opprettet en tur, kan du legge til, flytte eller slette steder på den.

1. I kategorien Turer klikker du på en tur for å åpne den.
  2. Gjør ett av følgende:
    Legg til flere steder
    1. Klikk på .
    2. Søk etter et interessepunkt blant de tilgjengelige alternativene.
    Flytt steder
    1. Klikk på > Rediger.
    2. Trykk og hold på på slutten av elementet du vil flytte. Når raden er fremhevet, drar du den til en ny plassering og slipper.
    3. Klikk på Ferdig.
    Slett steder
    1. Klikk på > Rediger.
    2. Marker stedene du vil slette.
    3. Klikk på Ferdig.

Slette turer

1. I kategorien Turer klikker du på > Slett.
  2. Velg turene du vil slette.
  3. Klikk på Slett.

Eksportere turene dine

Sikkerhetskopier turene dine ved å eksportere og lagre dem som .tcz-filer.
  1. I kategorien Turer klikker du på > Eksporter.
  2. Velg turene, og klikk deretter på Eksporter.
    Tips: For å fravelge alle turene, klikk på > Opphev all merking.
Eksporterte turer lagres som .tcz filer. Hvis du eksporterte flere turer samtidig, lagres de sammen i én .tcz-fil.

Importere turer

Hent tilbake turer du tidligere har sikkerhetskopiert som .tcz-filer.
  1. I kategorien Turer klikker du på > Importer.
  2. Type-kategorien, klikk på filen som du vil importere og klikk deretter på Importer.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v