Slå på plasseringstjenester

Du må aktivere plasseringskilder for å kunne finne plasseringen din på HTC One V. Du må aktivere plasseringskilder for å kunne finne plasseringen din på.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på Innstillinger > Plassering.
  2. Velg ett eller begge av følgende:
    Googles plasseringstjeneste Bruker Wi-Fi eller den mobile datatilkoblingen til å finne din omtrentlige plassering.
    GPS-satellitter Finner GPS-posisjonen din. Dette krever klart utsyn mot himmelen og bruker mer batteristrøm.