Spille musikk i HTC Bil
Innstillinger og tjenester

Spille musikk i HTC Bil

1. Fra hovedpanelet, skyv fingeren din til venstre til du ser Musikk-panelet.
  2. Skyv opp fra nederst på skjermen og klikk deretter på for å utforske musikk etter kategori eller søke i samlingen din.
  3. Klikk et album, en sang eller en spilleliste for å lytte til den/det.
  4. Neste gang du vil spille av samme musikken, kan du:
    • Klikke på snarveien Musikk på hovedpanelet for å spille av den siste sangen du lyttet til.
    • Sveip tilbake til Musikk-panelet og klikk deretter på ett av de siste albumene.

Lytte til Internett-radio med TuneIn

Lytt til Internett-radiostasjoner med TuneIn direkte fra HTC Bil.
  1. Fra hovedpanelet, skyv fingeren din til venstre til du ser Internett-radio-panelet.
  2. Skyv fingeren opp fra bunnen av skjermen. Du kan deretter:
    • Bla gjennom tilgjengelige stasjoner etter kategori.
    • Klikk på for å legge inn og søke etter innhold med nøkkelord som artistnavn eller emne.
  3. Klikk på en stasjon for å begynne å lytte til den.
  4. Neste gang du vil stille inn til samme stasjon, kan du:
    • Klikke på snarveien Internett-radio på hovedpanelet for å stille inn til den siste stasjonen du lyttet til.
    • Sveip tilbake til Internett-radio-panelet og klikk på en av de siste stasjonene.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v