Fjerne kobling av HTC One V fra Dropbox

Du kan eksternt fjerne koblingen av HTC One V fra Dropbox dersom du har mistet enheten din.
  1. På datamaskinens nettleser, logg på Dropbox-websiden (www.dropbox.com).
  2. På høyre hjørne av enhver side på websiden, klikk på Konto. (Eller klikk på kontonavnet ditt, og klikk deretter på Innstillinger.)
  3. Klikk på Mine datamaskiner-kategorien.
  4. Klikk på Oppheve kobling til høyre for Android-enheten din.
  5. Klikk på Mine applikasjoner-kategorien.
  6. Klikk på HTC Sense. Bare klikk på X-merket til høyre for dette elementet.