Kontrollere Dropbox-lagringsplassen din
Innstillinger og tjenester

Kontrollere Dropbox-lagringsplassen din

Du kan sjekke hvor mye lagringsplass du har igjen i Dropbox før du laster opp mer innhold.
Viktig: Før Dropbox-lagringsplassinformasjonen vises i Innstillinger, må du først få tilgang til Dropbox fra applikasjonen (som Galleri) og tillate HTC Sense tilgang til Dropbox.
Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Lagring.
Under Online lagringsplass, vil du se tilgjengelig Dropbox-lagringsplass.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v