Oppbevare dokumentene dine i Dropbox

Lagre et Office-dokument til Dropbox

Du kan åpne et Office-dokument på HTC One V og lagre det til Dropbox.
  1. Åpne et Office-dokument, som et som er lagt med en e-post.
  2. Klikk på > Fil > Lagre som.
  3. Angi et nytt filnavn.
  4. Klikk i boksen under Plassering, og klikk deretter på Dropbox.
  5. Trykk på Lagre.
Dokumentet ditt lagres til Polaris Office-mappen i rotmappen på Dropbox-mappen din.
Tips: For å lagre dokumentet til en annen Dropbox-mappe, klikk på > Fil > Lagre > Dropbox. Opprett eller velg en mappe, og klikk deretter på Last opp.

Redigere et Office-dokument i Dropbox

Du kan redigere et dokument som er lagret i Dropbox og lagre endringene dine.
  1. Klikk på > Dropbox på startskjermbildet.
  2. Åpne mappen som inneholder dokumentet du ønsker.
  3. Klikk på dokumentet for å åpne det.
  4. For å gjøre endringer, klikk på Rediger.
  5. Etter redigering av dokumentet, klikk på > Fil.
  6. Lagre dokumentet, eller lagre det som en ny fil i Dropbox.