Bruke Dropbox på HTC One V
Innstillinger og tjenester
Legge til mer lagringsplass på telefonen og dele filer enkelt

Bruke DropboxHTC One V

Når du bruker Dropbox, vil du alltid ha tilgang til bilder, videoer og dokumenter – på HTC One V, datamaskinen og andre mobile enheter hvor du har tilgang til Dropbox.
Merk: Hvis Dropbox-appen ikke er lastet inn på forhånd, kan du laste den ned og installere den fra Google Play.
HTC One V, logg på Dropbox-kontoen så du kan:
  • Få ekstra 23 GB gratis Dropbox-lagringsplass i to år.
  • Få tilgang til fotoene og videoene dine som er lagret i Dropbox direkte fra Galleri.
  • Ingen flere store vedlegg ved deling over e-post. Bare send en kobling til Dropbox-filene dine.
  • Vis og rediger Office-dokumenter som er lagret i Dropbox.
  • Lagre dokumenter, som fra e-postvedlegg, direkte til Dropbox.
  • Kontroller gjenværende Dropbox-lagringsplass når som helst.
  • Søk etter filer. Bare legg med Dropbox som et av de søkbare elementene i Google Søk.

Om det ekstra tilbudet om gratis Dropbox-lagringsplass

Den ekstra 23 GB Dropbox-lagringsplassen er et spesialtilbud som er tilgjengelig på HTC One V og andre HTC-enheter som bruker Android med HTC Sense 4.0. Dette tilbudet er tilgjengelig for både nye og eksisterende Dropbox-brukere.
  • For å få denne ekstra Dropbox-lagringsplassen på 23 GB gratis i to år, logg på Dropbox-kontoen din fra HTC One V (og ikke fra datamaskinen din eller andre ikke-HTC-enheter), og fullfør oppstartsveiledningen på Dropbox-websiden (www.dropbox.com/gs).
  • Hvis du ikke har en Dropbox-konto ennå, kan du opprette en ny konto fra HTC One V eller fra datamaskinen din på www.dropbox.com.
  • Denne ekstra gratis lagringsplassen er et éngangstilbud. Du kan bare bruke dette tilbudet på én HTC-enhet.
  • Du vil ikke kunne bruke dette tilbudet igjen hvis du lager eller logger på Dropbox med en annen konto.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-dropbox-intro