Administrere Kalender

Redigere en hendelse

Du kan kun redigere hendelser du har opprettet.
  1. Mens du viser en hendelse, klikker du på .
    Merk: Dersom du redigerer en hendelse som gjentas, blir du spurt om du bare vil redigere den forekomsten eller alle forekomster av den hendelsen.
  2. Foreta endringer av hendelsen.
  3. Klikk på Lagre. Eller klikk på Send oppdatering hvis du inviterer folk til hendelsen.

Slette en hendelse

Gjør ett av følgende:
  • Mens du viser en hendelse, klikker du på > Slett hendelse.
  • I dag-, dagsorden- eller ukevisning trykker du på og holder en hendelse, og klikker på Slett eller Slett hendelse.
Hvis hendelsen gjentar seg, blir du spurt om du vil slette akkurat den forekomsten eller alle forekomster fra Kalender.

Dele en hendelse

Du kan dele en kalenderhendelse som vCalendar ved hjelp av Bluetooth eller ved å sende den som et filvedlegg i e-post eller en melding.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Mens du viser en hendelse, klikker du på > Videresend.
    • I dag-, dagsorden- eller ukevisning trykker du på og holder en hendelse, og klikker på Videresend.
  2. Velg hvordan du vil sende hendelsen.