Legge til en Microsoft Exchange ActiveSync-konto

Du kan synkonisere med Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) eller senere.
  1. På startskjermbildet klikker du på > E-post.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis dette er den første e-postkontoen du legger til i E-post, klikker du på Microsoft Exchange ActiveSync på skjermbildet Velg en e-postleverandør.
    • Hvis du allerede har lagt til en e-postkonto i E-post, klikker du på > Ny konto > Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Skriv inn detaljene for Exchange ActiveSync-kontoen, og klikk på Neste.
    Merk: Hvis firmaets Exchange-server ikke støtter automatisk søk, må du angi innstillinger for Exchange-serveren. Be din Exchange Server-administrator om detaljer.
  4. Velg nødvendige alternativ for synkronisering og klikk deretter på Neste.
  5. Skriv inn kontonavnet, og klikk deretter på Fullfør oppsett.