Hygge deg med Facebook i Friend Stream
APPER OG FUNKSJONER

Hygge deg med Facebook i Friend Stream

Legg inn statusoppdateringer, skriv meldinger på vegger eller sjekk inn et sted.

Poste en melding på en venns Facebook-vegg

1. I Friend Stream klikker du på > Facebook.
  2. Klikk på > Min vegg.
  3. Klikk på en venn i listen.
  4. Skriv inn meldingen.
  5. Klikk på Post.

Kommentere og like Facebook-postinger

Klikk på en venns statusoppdatering i kategorien Alle og gjør ett av følgende:
  • Klikk på et fotografi eller albumnavnet som vises i statusoppdateringen for å vise og kommentere albumfotografiene ved hjelp av Galleri-applikasjonen.
  • Klikk på Liker hvis du liker personens statusoppdatering.
  • Klikk på tekstboksen og angi hva du mener om personens statusoppdatering.

Sjekke inn på et sted

La Facebook-vennene dine vite hvor du er ved å sjekke inn på stedet du er.
Viktig: For å finne plasseringen din må du aktivere plasseringsskilder i Innstillinger > Plassering.
  1. Gå til kategorien Plasseringer og klikk deretter på .
  2. Klikk på et sted på listen.
  3. Klikk på Sjekk inn.
  4. Legg til statusmeldingen og, om du vil, tagg vennene du er sammen med.
  5. Klikk på Sjekk inn.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-v