Legge til Kontakter-widgets

Hold kontakten med personer som betyr noe ved å legge til en kontakt-widget for hver av gruppene.
  1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermbildet.
  2. I kategorien Miniprogrammer klikker du på Alle widgets > Kontakter.
  3. Velg miniprogramstilen, og dra den deretter til en startskjermbildeminiatyr hvor du vil legge den til.
  4. Velg gruppen du vil legge til som en widget.
  5. Gjenta trinnene over for å legge til en annen Kontakter-widget.

Angi standard kommunikasjonsmetode

Velg kommunikasjonshandlingen (for eksempel samtale eller melding) når du klikker på bildet av en kontakt i Kontakter-widgeten.
  1. På startskjermbildet går du til Kontakter-widgeten.
  2. Klikk på en kontakts foto på miniprogrammet.
  3. Klikk på ønsket kommunikasjonsmetode for kontakten.
Tips: Hvis du vil endre standard kommunikasjonsmetode, klikker du på kontaktens navn (ikke bildet), og klikk deretter på Angi standardhandling.

Kommunisere med en kontakt

1. På startskjermbildet går du til Kontakter-widgeten.
  2. Klikk på en kontakt (bildet, ikke navnet) i widgeten. Standard kommunikasjonsmetode du har angitt for denne kontakten, vil utføres.